Post by stewinluchebi on Feb 7, 2022 19:19:57 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Homescapes ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Homescapes IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ לפרוץ משאב ▞▞▞
▞▞▞ Homescapes 2022 version ▞▞▞
חלק מהרמות מסתמכות על 'אתה' המשחק שתחליט אם אנחנו יכולים לנצח או לא... מאלץ אנשים לשלם כדי להשלים רמות... ולהשאיר אותך תקוע על רמות במשך ימים ארוכים... קצת שוטר באמת
Homescapes სხვადასხვა kqgk
iOS.
תנו ליק אם נהנתם
קרוע
כיפי, יותר טוב מהקודם
המשחק הזה גרוע מאוד כי אתה יכול לשחק בכמה רמות בקלות כשתהיה ברמה גבוהה תרגיש כמו כועס כי הרמות הן סופר קשות אז אל תוריד.😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡
משחק נחמד לא יותר מזכיר את המשחק עם הסוכריות
נורה גרועה
... Monitoreo Remoto Timbre de la Puerta Soporte para Android y iOS WiFi ... Pulsera de plata de ley maciza para hombre TreasureBay · Homescapes Cojín
Cat Jump Arkadne igre xzb
"צמוד למשחק הזה - עצב מחדש אחוזה ישנה ויפה ופותרת חידות לאורך הדרך!" אתה לא יכול לעצב מחדש את האחוזה אם אתה לא מקבל כוכבים על השלמת פאזלים. המשחק הזה מריץ את "טורניר האלופים" למשך 5 ימים ואתה לא מקבל כוכבים על המאמצים שלך. הוצאתי כל כך הרבה כסף על המשחק הזה וזה סתם, בלי כוכבים. הטורניר המטופש מביס את כל מטרת המשחק.
כל הזמן פרסומות לא מומלץ
משחק טוב
עוד לא הורדתי אותה אבל היא ניראת טוב🤘🏼👍💋❤
הכל מעולה ויפה אבל כל חודשיים צריכים לעדכן כדי לשחק וזה לוקח מלא מקום בטלפון
לא המשחק נוראי אב, אבל לא הכי כמו בפרסומת.. סתם קנדי קראש. לחובי קנדי קראש זה יכול להיות נחמד אולי.
Homescapes פנאי emjf
שיחקתי במשחק הזה כמה שנים ותמיד נהניתי ממנו, אז זה ממש מאכזב שיצרניות המשחקים מעוניינות כעת רק להרוויח כסף. אני שחקן ברמה גבוהה ופחות או יותר כל הרמות דורשות חיים רבים כדי להשלים... אפילו באמצעות בוסטרים חלקם מאוד קשה לעבור. התגמולים לאתגרים אינם טובים ואינם מתקרבים למספיק עבור המאיצים הנדרשים לשחק. פרסי כרטיס הזהב כבר לא שווים 4.99 פאונד ולא סביר שתעשה מספיק רמות כדי להשלים.
אפליקציית Homescapes - הורדה, ביקורות, עזרה ומידע - Smartapps
Homescapes Santai qrzi
במידה מסוימת אין לך כלום במשחק וזה נהיה חסר תועלת... לא ממליצה
Homescapes নৈমিত্তিক swuh
אז זה קורה שוב חברים, הוסר, הותקן מחדש, עודכן, ואז מחזיר אותי למשחק ואומר לי לעדכן בלולאה. זו הפעם השנייה בתוך שבועיים, בבקשה תקן את זה
אני מאוד נהנה מהמשחק הזה ומשחק בו מדי יום, לפעמים מאבד את עצמי בו במשך שעות, עם זאת, מאז העדכון החובה האחרון הזה היום בכל פעם שאני טוען את המשחק הוא נותן לי פרס על השלמת המשחק הקבוצתי, לחץ על המשך ונסגר. הפעלתי מחדש את הטאבלט שלי ועדיין אותו הדבר קורה...לא בטוח לגבי העדכון הזה לתיקון באגים, הוא עשה את ההיפך...
קשה
אני אוהב את המשחק הזה, הוא בעצם האהוב עליי אבל מאז שעדכנתי אותו לפני כמה ימים הוא סירב להעלות. זה כל הזמן אומר "אינטרנט איטי גורם לעיכוב ההעלאה, ובכל זאת יש לי התקשרות חזקה לאינטרנט" אנא תקן את זה
Enjoy a heartwarming and addicting title today when you solve puzzles and renovate a home in Homescapes. Homescapes is available for iOS, Android,
רמאים ונוכלים
משחק כיפי,.
זאת האפליקציה הכי מדהימה שיש אני מאוד אוהבת את זה ואני ממליצה לכם בחום להתקין את זה בחינם ואין פרסומות!!!
המשחק הזה אינו אלא בור כסף עבור המפתחים הללו. זה לא נותן לך נקודות עבור מהלכים שאתה מבצע כאשר אתה תואם צבעים מסוימים. כל מה שהם רוצים שתעשה זה לבזבז, לבזבז, לבזבז, לבזבז, לבזבז, לבזבז, להוציא, ולבזבז. אין להם עניין לתקן שום דבר.
מאז העדכון האחרון המשחק נתקע כל הזמן
במשך שנים שיחקתי ונהניתי מהמשחק. עכשיו כמה רמות מתחילות להיות קשות למעבר, והמשחק נהיה פחות מהנה. (הייתי צריך לעדכן לאחרונה) ומאז, בכל פעם שאני הולך לבקר את משחק המהפך הוא קורס. אני ברמת ה-500.
חָמוּד
נהניתי מאוד בהתחלה. אבל ככל שהמשחק התקדם זה דורש יותר מדי נקודות כוכב כדי לקנות פריטים לבית. לא נהניתי מהצורך לצבור שלוש או ארבע נקודות כוכב כדי לרכוש פריט אחד.
המשחק הוא לא באמת מה שרואים במודעה, רק משחק קנדי קראש... זה פשוט בזבוז זמן. זה פשוט גס להראות דבר מסוים, אבל זה בעצם משהו אחר. איזו בושה...
יש שלבים ממש קשים