Post by stewinluchebi on Feb 7, 2022 19:59:22 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Crazy Chef: Food Truck Game ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Crazy Chef: Food Truck Game IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ zvýšiť hackovanie tokenov ▞▞▞
▞▞▞ Crazy Chef: Food Truck Game 2022 version ▞▞▞
Crazy Chef: Food Truck Game Arkádové nyq
MILUJEM túto hru, kým som ju neaktualizoval a nemohol som pokračovať v mojom pokroku alebo dokonca hrať modul, pretože zjavne nie som pripojený k serveru. Vymazal som to a znova stiahol, ale stále to nechce hrať.
Musím smutne priznať, že musím súhlasiť s mnohými ďalšími zlými recenziami. Hra je príliš náročná, príliš rýchlo a potom môžete sledovať reklamy, aby ste pridali čas, ale 10 sekúnd naozaj nestačí na dokončenie mnohých týchto úrovní. Musel som hru jednoducho opustiť. ☹️
Nie je možné hrať kvôli prídavkom! Chcelo by to však ohodnotiť viac, pretože hra je celkom pekná.
Find the Difference 1000+ levels თავსატეხი azk
sklamaný. Dosiahol som úroveň 91 a z akéhokoľvek dôvodu nemôžem ísť ďalej, pretože úroveň nereaguje na to, že sa dotknem obrazovky. Poklepal som na jedlo a nereagovalo a prišiel o život, pretože jedlo spálilo a stratilo zákazníkov. Na túto hru som minul viac ako dvadsať dolárov a teraz nefunguje na úrovni 91. Smh
Drahokamy sú veľmi nepríjemné, najmä preto, že ich zarobíte a potom potrebujete peniaze na otvorenie prasiatka, aj keď ste čakali 12 hodín? BS. Okrem toho fantastická hra.
Rovnako ako zvyšok založený na potrebe chamtivosti. Hral som a bolo jasné, že na udržanie potrebujete $$$. Odinštaloval som to a dúfam, že ostatní urobia to isté!! Môžete povedať B.S?
Buzerant ktorý to vymislel takú hru kokocku
Naozaj sa mi táto hra páči, ale dávam iba 3 hviezdičky, pretože mesiace som sa snažil presunúť túto hru cez Facebook do môjho nového telefónu, len aby sa mi zobrazilo chybové hlásenie, že sa to nedá, ale na probléme pracujete? Do tejto hry som investoval príliš veľa času a energie, aby som stratil svoj súčasný status. Takže teraz musím pokračovať v hraní tejto hry na mojom starom telefóne. KEDY BUDETE RIEŠIŤ TENTO PROBLÉM???
Stačí sa pozrieť na časovač; začína skôr, ako jedlo dopadne na gril. Na túto hru míňam skutočné peniaze skôr, ako som prišiel do reality. Prosím, prosím, nepodvádzajte ľudí o peniaze spustením časovača, kým osoba, ktorá prichádza, aby urobila svoju objednávku. Nie je to fér.
hlad po peniazoch. prečo musím zakaždým platiť o dolár viac, aby som otvoril prasiatko? časovač, koľkokrát môžem odtiaľto stlačiť, kým ma neprinútite zaplatiť alebo prepadnete odmeny spolu, reklamy sú hlúpe prehnané, spôsob, akým sa šíria, a VŠETKO v tejto hre sa vás snaží prinútiť míňať peniaze . je to zábavné, ale odpočívajte vole so všetkými stiahnutiami, ktoré máte, som si istý, že z tejto aplikácie zarobíte dosť. nechajte ľudí hrať tú prekliatu hru. "Mimo ČAS" tldr; nie je to také vážne
Herné cheaty vám nedovolia získať všetky body, aby ste sa úspešne posunuli na ďalšiu úroveň, pretože vám nedajú všetky bonusové body, keď kliknete na jedlo, len chce, aby ste zaplatili za extra životy a diamanty, také plytvanie strašná hra major delete
Super hra
Hra je skvelá, ale vyskakovacie okná boli také otravné. Objavili by sa pri hraní a stáli by vás všetky kryštály, pretože ste ich zasiahli omylom, pretože hráte tak rýchlo. Kúpil som si svoje kryštály a takto som ich nechcel minúť. Odinštaloval som hru, pretože odmietam míňať peniaze na hru, o ktorej mám pocit, že vás podvádza, aby ste míňali, keď nechcete. Áno, hra je zadarmo, ale minul som peniaze na extra kryštály a neboli zadarmo a to je to, čo ma hnevá.
Zábavná hra, ale príliš veľa reklám. Zakaždým, keď dokončím úroveň, musím sledovať 30 sekúnd reklám. Chápem, že potrebujem reklamy, ale nie na každej úrovni. Kvôli tomu mazaniu hry. Prepáčte, ale reklamy uberajú na zábave.
Reklamy by neboli až také zlé, keby NESPÔSOBILI PRASK HRY. A keď niekto klikne na x pri vašich bláznivých ponukách, znamená to, že už nechce ďalšie pridanie, ktoré spôsobí pád hry, lapanie po dychu. Opravte svoje chyby a možno budem uvažovať o vyššom hodnotení, ale vy by ste boli prvou hrou, ktorá by sa o to starala.
Pekná grafika, ale po dni alebo dvoch sa stáva nudnou a opakujúcou sa. Najmä s časom BS. Nestojí mi za to, aby som ho nechal v telefóne. Potom si uvedomiť, že je to na 1,2 GB AKO HUNN, ZA ČO..... NEVIDÍM NIČ ZAUJÍMAVÉ, ABY ŤA TAK PRECHÁDALI MOJIM DÁTAM. ANI DEJE. STR8 VYMAZAŤ. 👎🖕👈✌️
Skvelá hra, ale reklamy narúšajú pokrok. Reklamy nie sú úprimne ani obsedantné, ale niekedy spôsob, akým prichádzajú, narúša priebeh hry. Ako keby som prehral propagáciu, keď som sa snažil pozerať reklamu, aby som získal zákazníka, a hra zmrazila a začala som odznova. Vďaka tomu neustále strácate pokrok a musíte začať odznova. Odinštalujem, pretože sa neoplatí začať odznova, ale bola to zábava, kým to trvalo.
návykové a zábavné, jednoduché na vykonávanie a zároveň náročné v niektorých oblastiach. Toto by bola moja najobľúbenejšia hra s jedlom číslo jeden, pretože je to pre vás skutočne výzva so skvelými cenami, na ktorých sa môžete dopracovať každý deň.
Milujem túto hru. Jediná vec, ktorú môžem povedať, že má 3 hviezdičky, je to, ako veľmi zaostáva. Robí to stále, aj ďalšie tlačidlo a dvojité mince nefungujú, keď ich stlačím. Mám druhú hru na kuchára od tých istých ľudí a nemám s nimi žiadne problémy
Máte problémy s videami, ktoré nefungujú správne. Čierna obrazovka sa prehrá, niekedy stmavne, musíte aplikáciu otvárať
SKVELÁ HRA NA HRANIE BEZ ZAMRZANIA BEZ RESTARTU LEN AKTUALIZÁCIE 💯💯💯💪🏾
Táto hra je úžasná a taká zábavná, ale je tam veľa doplnkov, ale to je v poriadku, pretože tak môžete získať bezplatné sťahovanie a bezplatné aktualizácie sledovaním doplnkov, tak prečo sa sťažovať na doplnky, ak nechcete platiť za aktualizácie a diamanty? Buďte vďační, že to nemusíte platiť z vlastného vrecka, milujem túto hru
Skvelá hra naozaj 😉😉🙏🙏
až po úroveň 114 a to je ďaleko, kam môžem ísť. Úrovne 115, 116 a 117 nie je možné poraziť bez toho, aby ste si kúpili diamanty na vylepšenie pomocou zosilňovačov. Mám viac ako 100 000 mincí, ktoré sú bezcenné. jedna úroveň vyžaduje 47 obsluhovaných zákazníkov iba za 57 sekúnd. nemožné, pokiaľ nepoužijete viacero zosilňovačov.
Hra je veľmi návyková, náročná, ale reklám je príliš veľa Niekedy hra spadne, keď si pozriete reklamu, ako keby sa vrátila na úvodnú stránku.
Nie je to offline hra, najprv som si myslel, že sa dá hrať zadarmo aj bez internetu. ale keď som dosiahol 16, hovorí mi, aby som skontroloval internetové pripojenie, keď som nemal na svojich dátach alebo wifi. je to naozaj offline hra alebo nie? škoda, naozaj sa mi to páči. grafika a všetko. prosím o odpoveď. Vďaka
Milujem túto hru, ale keď ju niekedy hrám, jednoducho sa vypne, budem sa musieť vrátiť na svoju domovskú stránku a znova ju načítať...neviem dôvod automatického vypnutia, opravte tento problém. Ďakujem
Jedna z najlepších hier na varenie, aké som hral! Dve hviezdičky, pretože takmer po každej reklame zamrzí. Veľmi frustrujúce. Dostal som sa na úroveň 6 predtým, ako som to ukončil a odinštaloval. Opravte túto chybu a ja sa určite vrátim!!
Skvelá, zábavná a návyková hra páči sa mi a baví ma. Vždy som sa zasekol v hre, ale je potrebné pridať nové úrovne, ktorých hranie by nestálo peniaze
Už mám dosť tejto hry. Nahlásil som to, ale zodpovední neurobili žiadnu zmenu. Hral som úroveň 35 a ďalšia úroveň sa neodomkla. Odomknutá 37. úroveň namiesto 36. úrovne. Skúšal som všetko, ale 36. úroveň nie je len odomykanie. Kvôli tomu mi chýba kľúč, ktorý je potrebný na odomknutie ďalších etáp. Pozrite si to prosím a opravte to čo najskôr.
Toto ako všetky ostatné hry na varenie majú jednu vec spoločnú. Rozdelí objednávky namiesto toho, aby zákazníkovi rozdal VŠETKY položky, ak existujú 2 zákazníci, aj keď máte 1. objednávku zákazníkov, rozdelí to...VAŠE AKO VŠETKY OSTATNÉ HRY KU VARENIA SUVÁ!
Kedysi sa mi táto hra veľmi páčila!! Ale zostal som na úrovni 100 na týždeň a nedovolí mi to prejsť ani po zvýšení, chcú, aby ste si kúpili diamanty, aby ste sa dostali cez tieto úrovne. Ak musím zaplatiť peniaze za hranie a prechod úrovne, odinštalujem ho odstráňte prasa alebo nám dajte diamanty, ktoré sme v ňom zarobili...a prosím neodpovedajte, že tieto hry sú zadarmo, pretože technicky nie sú.
Zábavná hra, ale .... inzerenti, ktorých tu majú, hru zamrznú. Keď zamrzne, stratíte život, takže životom prejdete veľmi rýchlo. Odinštaloval som to.
Neustále sa zastavuje, keď sa objaví reklama
Zdá sa, že reklamy a odmeny mi vôbec nefungujú (Galaxy Note 20 je plne aktualizovaný). Táto hra vás navyše upozorní, že „Požiadal vás zákazník“ (AKA vráťte sa a hrajte) veľmi tvrdým a dlhým vibrovaním. Normálne to nie je problém, až na to, že sa mi to stále stáva O ŠTVRTEJ RÁNO. Niekedy dve upozornenia za 5 minút! To je pre mňa ťažké odinštalovanie. Je mi jedno, ako veľmi som tú hru miloval a aká bola zábavná... To je neprijateľné.
Malo by to byť návykové a zábavné, ale príliš veľa reklám, takže hranie už nie je zábavné...--------------------------- Odinštalované, ale skúsil som hrať znova ... prepáčte odinštalovať znova, pretože reklám je príliš veľa a rovnomerných viac znepokojujúce...
Crazy Chef: Food Truck Game อาร์เคด egtm
MILOVAŤ túto hru, ale akonáhle sa dostanete do určitého bodu, je jednoducho nemožné prejsť úrovňou. Prestal som a vraciam sa o dni, týždne, niekedy aj mesiace neskôr a stále nemôžem prejsť. Kiež by to nebolo také ťažké!
Skvelá hra na krátenie času. A páči sa mi grafika. Neminul som veľa peňazí, ale nejaké som minul, len aby som veci urýchlil. Táto hra sa mi zatiaľ páči a rád hrám aj Cooking Frenzy od rovnakého výrobcu.
Crazy Chef: Food Truck Game อาร์เคด ayi
Veľmi sa mi páči táto hra. Len si želám, aby sa to toľko nekazilo. Stratil som kvôli tomu mince, diamanty, bonusy a životy. Trochu frustrovaný. Debata o vymazaní a nájdení inej hry.
Hodnotil by som to lepšie, keby to neustále nepadalo. je to veľmi frustrované, pretože strácam úrovne, ktoré som práve vyhral. stane sa to, keď práve dokončím úroveň. hovorí, že aplikácia neodpovedá a zavrie sa. aj keď sa snažím pozerať video, aby som získal viac času alebo života
Táto hra stále prerušuje. Idem na to v polovici hry, preruší to veľmi otravné, musel som ho odinštalovať, pretože sa nedá hrať.
maaannnnn!!!! som taká naštvaná...Zlepšite svoju hru s priehradou... úrovne „práce navyše“ ma už naozaj rozčuľujú, pretože je ťažké získať drahokamy a prejsť cez priehradu... a odmeny sú nudné... nikdy to nie je drahé zvýšenie!!!! najprv sa mi to páčilo ale teraz ma to veľmi štve!!!! stiahnite si ho, ak ste „hodinový“ typ človeka !!!! nemal by som tomu dať ani 1 hviezdičku... 😐takže máš šťastie!!!!
Reklamy sa vôbec nezatvárajú. Musím odinštalovať, pretože to nezatvorí reklamy. Aktualizácia: kúpil hru, aby zastavil šialené množstvo reklám. Nefungovalo. No moc to nepomohlo.
Milujem to! Zábavný žrút času....zatiaľ som nemusel robiť kopu nákupov len preto, aby som mal pocit, že sa v hre niekam dostávam. Nevadí mi podpora, ale nič nie je frustrujúcejšie, ako keď sa musíte úplne spoliehať na nákup bonusových predmetov, aby ste sa pokúsili dosiahnuť ciele. Toto nie je jedna z tých hier, ktoré vám časom vysajú vrecko.
SUPER CELKOM DOBRÁ HRA
milujem túto hru, ale môžem jej dať iba 3 hviezdičky, pretože po určitom počte dokončení úrovní sa mi jednoducho vypne! takže musím znova načítať hru a posledná úroveň, ktorú som dokončil, to budem musieť urobiť znova. ale okrem toho milujem hru.
v pohode
Tak...veľa...reklamy. Zahrajte si kolo...Ad. Inovovať položku...Reklama. Nárokujte si odmenu/darček...Inzerát. Príliš veľa a zakaždým trvajú 15 až 30 sekúnd. Túto hru by som neprežil a neminul za ňu peniaze, ale nemám trpezlivosť presedieť reklamu za reklamou, ako je táto. Tak sklamanie.
zábavné, ale niektoré úrovne sú také ťažké? a nesúvisí to so zamestnaním?? nie je to ako zábava hrať, keď to porovnáte so starými hrami v reštaurácii, kde sa toho veľa dialo, ale mali ste viac ako 50 sekúnd, ako keby ste boli zlý v rýchlom ťukaní , potom musíte prestať hrať
Wayyyyy veľa pridáva. Skvelá hra. Ale toľko prídavkov znepríjemňuje hru 🙄